Clear Channel uitbreiden - digitaal netwerk uit in centrum Eindhoven Emerce

2021-11-04 06:56:19 By : Ms. enqin peng

Clear Channel Nederland biedt sinds deze week 32 digitale advertentieschermen in het centrum van Eindhoven. De schermen zich op de vier meter hoge Stadsbakken in de binnenstad van Eindhoven.

De CityBeacons vervangen de oude (reclame)informatie vitrines die voorheen in het stadscentrum stonden. Naastscherm het dubbelzijdige LCD-scherm aan de bovenkant van de CityBeacon bevat de zuil op oog een aanraak voor interactieve plattegronden met stadsinformatie en -routing, stadspromotie en evenementen.

Op dit moment staan ​​16 CityBeacons in Eindhoven met aan beide kanten een digitaal scherm. De bedoeling is om het aantal uit te naar 20 stuks.

De schermen in Eindhoven zijn toegevoegd aan het digitale netwerk City Live van Clear Channel dat op dit moment ook wordt uitgerold in het centrum van Utrecht.

Het volledige digitale netwerk City Live bestaat met deze toevoeging uit 82 schermen, waarvan vijftig in Utrecht en 32 in Eindhoven. De digitale advertenties worden full motion weergegeven met een resolutie van 1080 x 1920 pixels.

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond

De investeringen in digitale buitenreclame groeien tot 2021 met gemiddeld 10,1 procent per jaar.

Adverteerders kunnen nu ook outdoorreclame programmatic gaan inkopen met een nieuwe tradingtool van Clear Channel in Europa.

Clear Channel Hillenaar een digitaal billboard langs de openbare weg in Amsterdam.